Det Er Problemet I Sig Selv Ter Stegen Sagde For Nylig    Hvem Skal Skylde På Barcelonas Nederlag I Vigo, Spurgte Estudio Estadio, TVEs Runde-show?

Det Er Problemet I Sig Selv Ter Stegen Sagde For Nylig Hvem Skal Skylde På Barcelonas Nederlag I Vigo, Spurgte Estudio Estadio, TVEs Runde-show?

det er problemet i sig selv Ter Stegen sagde for nylig


Hvem skal skylde på Barcelonas nederlag i Vigo, spurgte Estudio Estadio, TVEs runde-show? Luis Enrique for hvile spillere, forlader både Ivan Rakitic og Iniesta ud af start XI? Brasilien vm trøje Mathieu - altid en Camp Nou syndebukk, cigaret i munden i denne sports tegneserie - for at være Mathieu? Busquets, hvem har været forvirrende slemt på det seneste? En mand uden tvivl var Ter Stegen selv, selvom hans træner insisterede: 'Vi vil ikke dræbe ham for dette', og Piqué sagde: 'Kunne han risikere mindre? Ja, men han skal fortsætte med at spille sin vej '- som selvfølgelig skal han, hvis det er moderat: for alle de implicitte risici er det ikke tanken om, at en målmand spiller, det er problemet i sig selv.
Brasilien vm trøje
Ter Stegen sagde for nylig, at han var ked af, om han gjorde folk nervøse; han var sorrier, som han havde fået dem til at tabe søndag aften. 'Det er min skyld; vi tabte på grund af min fejltagelse, 'sagde han.
Som altid var der mistænkte mangler. De sædvanlige mistænkte også. De andre. Madrid har tabt point tre gange denne sæson, Barcelona tre gange, og Atlético tre gange; som er en rundkørsel at sige, at Villarreal, Las Palmas, Eibar, Leganes og Alavés har hentet point, men så få siger det. Hvem var ansvarlig for at Barcelona tabte? Hvad med Sisto, for en start? Eller Aspas, hyperaktiv og fantastisk igen: 'ren magi' en lokal avis kaldte ham. Eller Theo Bongonda. Eller Daniel Wass, kvælende Busquets.
Hvad med Toto Berizzo, den træner, der nu har besejret Luis Enrique tre gange - mere end nogen anden - og hvis side er ved at komme sig fra en frygtelig og uventet dårlig start til sæsonen? På søndag blev en velkendt formel fra sidste år gentaget, så længe Celta havde brændstof tilbage. Trykket blev anvendt bevidst og ubarmhjertigt. Høj også; Barcelona var ikke tilladt en vej ud. 'Når Barcelona ikke har bolden, er de ikke Barcelona,' sagde Berizzo. 'Og hvert røveri var et automatisk angreb.' Så de fortsatte med at komme, indtil de næppe kunne løbe mere, og selv da løb de. Ter Stegen gav det væk, Barcelona fik det meget forkert, men ikke isoleret: uden Hernández var der ikke sket noget, ligesom da Busquets lavede et rod af førstnævnte, havde de fire spillere tættest på ham lyseblå.
UEHNichol fodboldtrøjer VivienOli
KathiNzrc maglie calcio a poco prezzo IrvinAtki
InesMcNab maglie calcio poco prezzo MeriSlrnt
Tajnxcrm billige fotballdrakter LeroyakI
BryceUrbi maglie calcio a poco prezzo RobertaTe
AleidakxN fotbollströjor barn DebraCony

our company partners