Bli Med Oss ​​om Noen Uker Han Har Konsekvent Produsert Toppkvalitets Forestillinger                                                                                .

Bli Med Oss ​​om Noen Uker Han Har Konsekvent Produsert Toppkvalitets Forestillinger .

bli med oss ​​om noen uker Han har konsekvent produsert toppkvalitets forestillinger
Arsenal har bekreftet signeringen av Alexis Sánchez fra Barcelona for en avgift Spania VM drakt på rundt 30 millioner pund i en trekkleder. Arsène Wenger vil håpe gir dem en reell mulighet til å fange en første Premier League-tittel i over ti år.
Den 25-åringen, som spilte for Chile da de nådde de siste 16 av VM før de tapte på straffer for vertskapet til Brasil, har signert en langsiktig kontrakt som antas å være i fem år, etter at han har fullført sin medisinske på klubbens London Colney treningsplass i dag.
'Som mange har sett under VM i sommer, er Alexis en fantastisk fotballspiller, og vi er glade for at han går med oss ​​på Arsenal,' leser en uttalelse fra Wenger, som fortsatt er på VM på fransk fjernsyn.
'Alexis vil legge til kraft, kreativitet og mye kvalitet til vår gruppe, og vi ser alle frem til ham å bli med oss ​​om noen uker Han Spania VM drakt har konsekvent produsert toppkvalitets forestillinger på høyeste nivå i flere årstider nå, og vi er alle glade for å se ham integrere i Arsenal-truppen. Jeg er sikker på at alle Arsenal-tilhengerne vil bli med meg i å ønske Alexis velkommen til klubben vår. '
Avtalen for Sánchez hadde i utgangspunktet syntes å hvile på Barcelonas forsøk på å kjøpe Luis Suárez fra Liverpool, med italienske giganter, Juventus trodde også å være i rammen. Men etter at det viste seg at Arsenal var hans foretrukne valg, handlet de nordlige Londonene raskt for å forsegle avtalen for en spiller som scoret 39 mål for Barcelona i sine tre sesonger på klubben etter å ha blitt med fra Udinese.
'Jeg er så glad for å bli med i Arsenal, en klubb som har en god leder, en fantastisk gruppe spillere, stor støtte rundt om i verden og en flott stadion i London,' sa Sánchez.

#CurtMorse fodboldtrøjer børn MerlinGar
Bernadine maglie del calcio AllenGisb
EmanuelBa fotballdrakter barn AbigailCa
TerraFrea billige fotballdrakter BebeSwens
VioletDec fodboldtrøjer børn ClarkHebb
DeliaMart fodboldtrøjer LoreenRid

our company partners